Accidentare îngrozitoare în meciul de Superligă dintre Petrolul și Hermannstadt (Video) UPDATE

Accidentare îngrozitoare în meciul de Superligă dintre Petrolul și Hermannstadt (Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Debutul partidei de Superligă dintre Petrolul Ploiești și AFC Hermannstadt a fost marcat de o extrem de gravă accidentare a fotbalistului Dragoș Iancu, de la oaspeți.

La o fază care nu anunța absolut nimic, aproape de centrul terenului, căpitanul Țicu de la gazde a avut o intrare absolut oribilă la Iancu, cu piciorul foarte sus ridicat. Glezna piciorului stâng a fost foarte afectată de această intrare, iar medicii au intrat de urgență pe teren pentru a-i acorda primele îngrijiri.

Ambulanța a intrat și ea pe gazon și jucătorii de la Sibiu au creat un scut uman în jurul colegului lor, în vârstă de doar 20 de ani. Este foarte probabil ca din punct de vedere medical să vorbim despre o fractură deschisă la nivelul maleolei stângi (n.r: extremitatea inferioară a tibiei, parte osoasă care compune articulația gleznei).

ADVERTISING

Imagini VIDEO cu această fază puteți urmări pe acest link, cu specificația că imaginile în sine sunt greu de privit și pot afecta emoțional.

Doamne, ce ACCIDENTARE HORROR în Superligă! I-a rupt piciorul!!! Imagini ULUITOARE

Centralul Marian Barbu îi acordase doar galben în primă fază lui Țicu, însă acesta a revizuit decizia și l-a eliminat direct pe Valentin Țicu, așa cum era corect.

UPDATE: Apare și primul diagnostic al medicilor, este chiar mai grav decât ne-am fi așteptat, este o fractură deschisă de peroneu. Așadar, traumatismul a survenit mai sus de articulația gleznei. Mijlocașul este în aceste momente la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor. Tot acest ziar anunță și că Iancu nu poate fi operat la Spitalul din Ploiești și că acesta va fi adus de urgență cu o ambulanță la un spital privat din București. Intervenția chirurgicală urmează să aibă loc chiar în această seară.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!