Accidentare groaznică la turneul de la Tokyo. Naomi Osaka: "M-am speriat foarte tare"

Accidentare groaznică la turneul de la Tokyo. Naomi Osaka: "M-am speriat foarte tare"

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a declarat că s-a „speriat foarte tare” după ce a văzut-o pe adversara sa, australianca Daria Saville, prăbuşindu-se, accidentată la genunchi, la numai şapte minute după startul meciului lor de marţi din primul tur al turneului WTA de la Tokyo, scrie AFP.

Saville, accidentată la genunchiul stâng, a căzut pe teren de durere după o lovitură de forehand, când era condusă cu 1-0 în primul set.

"Genunchiul meu", a strigat jucătoarea aflată pe locul 55 în clasamentul WTA înainte de a cădea, după toate aparenţele cu dureri mari, în timp ce Osaka s-a repezit pe partea de teren a australiencei pentru a vedea cum se simte aceasta.

ADVERTISING

Saville, care are 28 de ani, a abandonat după ce a primit îngrijiri mai multe minute. Osaka, care a avut mai multe accidentări în acest an, a declarat că se simte "cu adevărat tristă" pentru adversara sa.

"Am crezut că ţipă pur şi simplu fiindcă i-a ieşit forehandul, apoi mi-am dat seama că ţipă fiindcă o doare", a spus fostul lider mondial, care speră să pună capăt formei slabe în această săptămână la Tokyo. "Apoi m-am speriat foarte tare fiindcă am impresia că noi, ca sportivi, avem o toleranţă destul de mare la durere. Părea să fie chiar grav", a continuat ea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Jucătoarea de 24 de ani, care a coborât pe locul 48 în clasamentul WTA, o va întâlni joi în turul 2 pe brazilianca Beatriz Haddad Maia.

"Deocamdată, încă mă simt puţin ciudat că am câştigat un meci. Am impresia că nu am câştigat un meci", a subliniat Osaka, ce a fost învinsă în primul tur la ultimele trei turnee la care a participat. Japoneza este deţinătoarea titlului la Tokyo, însă, din cauza pandemiei, ultima ediţie a avut loc în 2019. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇