"A fost o mare greşeală" | Mihai Stoica îl pune la zid pe Keșeru și dezvăluie motivul pentru care a fost exclus din lot

"A fost o mare greşeală" | Mihai Stoica îl pune la zid pe Keșeru și dezvăluie motivul pentru care a fost exclus din lot

Mihai Stoica a vorbit despre cazul lui Claudiu Keșeru, lăsat în afara lotului la meciul cu CS Mioveni.

Managerul „roș-albaștrilor” dezvăluie că această decizie a venit ca urmare a declarațiilor făcute de jucător după meciul dintre FCSB şi FC U Craiova.

Keșeru a afirmat atunci că va dezvălui mai multe în vară, după ce își va încheia contractul cu FCSB, iar Gigi Becali n-a primit deloc bine cuvintele atacantului.

"Eu pot să spun doar că noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă cu la Keşeru, s-a antrenat bine, profesionist 100%, n-am nici o problemă cu el. Problema pe care şi-a creat-o a fost când a ieşit după meci şi a spus că la sfârşitul contractului va vorbi el mai multe. A fost o mare greşeală. A avut loc o discuţie telefonică între el şi patron apoi, ştiu de la Gigi ce s-a discutat, a fost un monolog. Greşeala a fost a lui. Ce sens avea să provoci scandalul ăsta? Ce să vorbeşti la final? Gigi i-a zis 'Îţi dau cel mai mare salariu din echipă, după Tănase'. Ce poţi să spui tu? Că ce? Nu era normal să fie discuţia asta", a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Nu ai voie, nu e profesionist să te consideri nedreptăţit. Faci ce ţi se cere, pentru asta primeşti salariu. Nu să spună „Eu joc, eu trebuie să intru, eu fac…”. În fotbalul civilizat nu există. Keşeru ştia unde a venit? Da. Bun. Claudiu a greşit. Trebuia să-şi vadă de treabă. N-a ieşit doar el din lot, le vine rândul tuturor. Ai contract, ai salariu. Democraţia nu merge aşa", a completat oficialul vicecampioanei României.

5 goluri a marcat Claudiu Keșeru (35 de ani) în acest sezon pentru FCSB.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇