25 de fotbaliști de la o singură echipă, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

25 de fotbaliști de la o singură echipă, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

Zece fotbalişti ai primei echipe şi cincisprezece juniori ai clubului Kaisar Kîzîlorda au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19 înainte de reluarea campionatului în această săptămână, a anunţat luni bulgarul Stoicio Mladenov, antrenorul echipei care a câştigat anul trecut Cupa Kazahstanului.

Meciurile din campionatul Kazahstanului urmează să se reia miercuri, fără spectatori, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, notează Reuters.

"Zece jucători ai lui Kaisar au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus. Numărul total al persoanelor infectate la club este de 25 dacă sunt adăugaţi componenţii echipei de juniori", a declarat Mladenov pentru presa din Kazahstan. "Eu şi restul staff-ului tehnic, precum şi (atacantul) Aleksandăr Kolev, care am venit din Bulgaria, am fost testaţi negativ", a adăugat antrenorul.

ADVERTISING

Antrenamentul de luni al lui Kaisar a fost anulat. Potrivit lui Mladenov, clubul aşteaptă ca Federaţia kazahă de fotbal să decidă dacă meciul de miercuri, împotriva lui Taraz, va mai avea loc.

Această ţară din Asia Centrală a înregistrat peste 21.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 183 de decese.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!