România a atins pragul de 4 milioane de vaccinați

România a atins pragul de 4 milioane de vaccinați

România a atins un prag critic, acela de 4 milioane de persoane vaccinate împotriva Covid. Mult sau puțin, important e că, încetul cu încetul, ne reluam viața cât mai aproape de normal.

De fapt, asta se întâmplă în toată Europa, fapt care se reflectă și în cererea tot mai mare de bilete de avion pentru călătorii, mai ales că prețurile sunt încă destul de mici.

Nu în ultimul rând, astăzi vorbim de un gest umanitar ce merită salutat, menit să dea un zâmbet copiilor internați în secția de oncologie a Institutului Clinic Fundeni.

ADVERTISING

România a trecut de 4 milioane de persoane vaccinate

Peste 4.000.000 de persoane s-au imunizat antiCovid până marţi la ora 17:30, în România, informează pagina de Facebook a platformei de vaccinare.

Următoarea piatră de hotar ar fi atingerea unui număr de 5 milioane de vaccinați în România, despre care autoritățile spun că ar trebui să fie atinsă în luna iunie. Ținem pumnii!

Până marţi, în România, au fost administrate peste 6.939.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19.

Crește cererea de bilete de avion

Ca urmare a accelerării procesului de vaccinare desfășurat la nivel global, dar și a încheierii mai multor acorduri între statele europene, tot mai mulți români plănuiesc să reia călătoriile cu avionul în următoarele săptămâni, fie pentru a merge în vacanțe, fie pentru a reveni la lucru sau pentru a-și vizita familiile din alte țări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Conform Vola.ro, în topul celor mai căutate rute sunt zboruile spre și dinspre Italia, Spania, Grecia, dar și Marea Britanie.

Cel mai ieftin bilet de avion cumpărat pe Vola.ro în această perioadă a fost numai 7,49 euro, zborul fiind operat de pe ruta Londra Luton - Bacău, cu plecare în data de 24 mai.

Românii care doresc să călătoreasca în Grecia în această vară își pot rezerva zboruri spre Santorini, Mykonos, Salonic sau Zakynthos pentru prețuri ce pornesc de la 64 euro / zbor dus-întors.

Pentru Roma prețurile pentru aceasta vară încep de la 54 de euro și pentru insulele Spaniei, cum ar fi Palma de Mallorca, prețurile încep de la 50 euro / zbor de persoană.

ADVERTISING

Donație de 21.000 de euro la Fundeni

Secția de oncologie pentru copii de la Institutul Clinic Fundeni va putea fi renovată după ce a primit o donație de 21.000 de euro de la Pragmatic Play, furnizor de jocuri de noroc, prin intermediul Fundației Filantropice Metropolis.

Fundația Filantropică Metropolis este o organizație neguvernamentală care luptă încă din 2007 pentru a le oferi copiilor defavorizați din țara noastră șansa la o viață mai bună, organizând strângeri de fonduri pentru a atrage cât mai mulți donatori.

Pragmatic Play a răspuns provocării cu donația recentă, scopul banilor fiind renovarea etajului al 7-lea de la Institutul Clinic Fundeni, acolo unde este plasată secția în cauză.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇