Un mărțișor-cărămidă unicat devine o donație pentru construcția teatrului independent Grivița 53 din București

Un mărțișor-cărămidă unicat devine o donație pentru construcția teatrului independent Grivița 53 din București

Poți susține construcția teatrului independent Grivița 53 din București cumpărând online mărțișoare-cărămidă unicat sau de la Muzeul Țăranului Român.

Acestea vin însoțite de un autograf de la unul dintre artiștii – ctitori care susțin această campanie, precum: Marian Râlea, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Marius Manole, Ilona Brezoianu, Rodica Mandache, Vlad Logigan, Mirela Zeta, Turor Aaron Istodor, Antoaneta Cojocaru, Ioana Marchidan, Cabiria Morgenstern, Alexandra Fasolă, George Ivașcu, Medeea Marinescu, Dana Rusu, Alexandru Sinca, Crina Semciuc, Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Adriana Trandafir, Magda Catone, Irina Margareta Nistor, Maria Miu, iuliana Vîlsan, Corina Moise, Chris Simion – Mercurian și alții.

ADVERTISING

Martișoarele sunt, de fapt, cărămizi în miniatură, fiind obiecte unicat, create manual de copiii de la Galeria Basil, iar o bucată costă 53 de lei.

Vești bune: Mărțișoare la MȚR, promisiuni de căldură și un vaccin care și-a dovedit eficiența

Banii strânși în urma vânzării merg în construcția teatrului Grivița 53 – „primul teatru construit împreună de la zero”, după cum sumarizează misiunea actrița Chris Simion-Mercurian, fondatoarea acestui proiect, care punctează că din 1946 nu s-a mai construit niciun teatru privat de la zero.

ADVERTISING

„Există oameni care fac și oameni care zic că fac. Există oameni care sunt și care cred că sunt. Există oameni care trăiesc pentru a lăsa ceva în urma lor. Grivița53 nu este despre troc îmi dai – îți dau, este despre încredere. Încrederea că vom construi ceea ce spunem” - este mesajul scris pe site-ul proiectului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇