Termoenergetica opreşte, în sfârşit, furnizarea căldurii în Capitală

Termoenergetica opreşte, în sfârşit, furnizarea căldurii în Capitală

Termoenergetica anunţă, marţi, că va opri furnizarea căldurii în Capitală, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

Asta după ce bucureştenii din mai multe zone ale Capitalei au reclamat că acum au caloriferele fierbinţi, deşi afară temperaturile trec de 25 de grade, după ce toată iarna au suferit de lipsa apei calde şi a încălzirii.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti precizează că sezonul de încălzire 2020 - 2021 se încheie şi că de marţi sunt iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

Oprirea agentului termic pentru căldură este făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimţite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore.

Măsura este luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 - 06.00".

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale - spitale, creşe, şcoli, grădiniţe etc -, în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanţilor acestor instituţii.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii au la dispoziţie numerele de telefon 0800.820.002 şi 031/9442.

Citeşte şi:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!