Tatăl lui Vlad Pascu se plânge de "un dezastru" și un "copil care a greșit foarte mult", dar se ține de glume: Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar!

Tatăl lui Vlad Pascu se plânge de "un dezastru" și un "copil care a greșit foarte mult", dar se ține de glume: Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar!

Mihai Pascu afirmă că situația generată de fiul său, Vlad, este un „dezastru”. „Nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia. Am trei copii, ştiu ce înseamnă asta”, adaugă el. Pascu a făcut și o glumă: „Înainte să fiu milionar, am fost miliardar”.

”Este un dezastru pentru noi. Ce pot să spun? Este un dezastru pentru noi toţi, nu numai pentru mine. Mă pun de cele mai multe ori şi, sigur, nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia. Am trei copii, ştiu ce înseamnă asta. (…) Acest copil a greşit, a greşit foarte mult”, a declarat, luni, Mihai Pascu, tatăl tânărului care a accidentat mortal două persoane la 2 Mai.

ADVERTISING

Mihai Pascu afirmă că a venit în România pentru două zile, dar presiunea asupra familiei sale a fost enormă.

”Eu, când am venit în România, am venit pentru ca să ne facem o lucrare stomatologică la Constanţa, fix pentru 2 zile, am avut bilet de avion, iar presiunea, deci care a fost vizavi de mine, de familia mea, a fost foarte mare. Îmi cer scuze că nu sunt coerent, presiunile sunt foarte, foarte mari”, susţine Mihai Pascu.

Acesta a adăugat că întreaga sa familie este ”în diferite puncte”.

”Ori sunt arestaţi, deci doi dintre ei, Vlad, fiul meu, pe care nu l-am văzut de două luni de zile. Când am venit în ţară, am venit pentru ca să-l văd”, a mai afirmat Mihai Pascu.

ADVERTISING

De ce avea muniţie în casă

El a dat explicaţii şi cu privire la muniţia care s-a găsit în casa sa.

”Am fost vânător 20 de ani şi acum să vă spun, am uitat cifrul de la un seif în care ţineam armele (...) N-am putut să îl mai deschid (...)  

Ca urmare, răspund acum pentru acea muniţie care era într-o sacoşă de cârpă şi pe care nu am văzut-o atunci când am predat armele, arme pe care le-am predat din cauza faptului că la 5 ani de zile eu trebuia să mă duc ca să fac acea verificare (...) Drept urmare, răspund pentru faptele mele, vizavi de această...nici nu ştiu cum s-o numesc... greşeală. Poate că e prea puţin spus", a mai declarat Mihai Pascu.

ADVERTISING

Acesta susţine că fiul său, Vlad, nu a avut foarte mulţi bani la dispoziţie.

”O să sune foarte prost, ştiţi că toată lumea se aşteaptă să dau nişte răspunsuri acelea de multimilionar da, şi o să fac o glumă. Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar!”, spune Mihai Pascu pe ton de glumă.

El a precizat că are zece firme, dar şase dintre ele sunt nefuncţionale.

Vlad Pascu şi părinţii săi au fost trimişi în judecată de către procurorii DIICOT pentru diferite infracţiuni, Vlad şi mama sa sunt arestaţi preventiv, iar Mihai Pascu este plasat sub control judiciar.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇