Se întâmplă în România: O ambulanță a fost blocată pe o stradă din cauza mașinilor parcate și nu a putut să ajungă la pacient

Se întâmplă în România: O ambulanță a fost blocată pe o stradă din cauza mașinilor parcate și nu a putut să ajungă la pacient

Un consilier local din Drăgăşani a publicat, luni, imagini cu o ambulanţă blocată pe o stradă din oraş, în apropierea pieţei, din cauza maşinilor parcate neregulamentar. Astfel, echipajul a trebuit să transporte pacientul cu targa până la autospecială. 

”Corupţia ucide, dar şi nesimţirea poate face la fel. Ambulanţa blocată în Drăgăşani de maşinile parcate neregulamentar. S-a discutat de multe ori despre modul în care unele persoane consideră să parcheze autoturismele în mod greşit, obstrucţionând accesul pietonilor şi al altor autoturisme. De data aceasta o viaţă poate fi curmată, din cauza neglijenţei şi a nesimţirii. Ambulanţa nu a putut intra la un pacient cu probleme, în zona pieţei agro-alimentare din Drăgăşani”, a scris, luni, pe Facebook, consilierul local Marian Roşca.  

ADVERTISING

Potrivit acestuia, ”este şi datoria autorităţilor locale, Poliţie (Locală) şi Primărie, să se asigure că oamenii au unde parca şi că nu se parchează neregulamentar, blocându-se căile de acces”.  

Consilierul a publicat două fotografii, pe care precizează că le-a primit de la cetăţeni.

În imagini se vede cum autospeciala este blocată, iar ulterior se vede cum pacientul este transportat cu targa spre Ambulanţă, printre maşinile parcate.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇