Românii au evadat în weekendul Floriilor: Trafic intens spre litoral și aglomerație pe pârtii, unde sute de oameni stau la cozi

Românii au evadat în weekendul Floriilor: Trafic intens spre litoral și aglomerație pe pârtii, unde sute de oameni stau la cozi

În weekendul Floriilor, românii au plecat în număr mare la munte sau la mare.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic din IGPR, au transmis că traficul pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti – Constanţa este intens și că pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 şi 28-29+500 se circulă în coloană.

Poliţiştii precizează că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

ADVERTISING

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Și la munte este aglomerație

Alți români au plecat spre munte, iar pârtiile din Sinaia sunt pline. Sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1 şi 2, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului 1, Varianta şi Varianta Furnica.

ADVERTISING

De asemenea, pârtia Drum de vară este practicabilă până la Cota 1500, anunţă administratorii domeniului schiabil. Mijloacele de transport pe cablu funcţionează normal.

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇