Restricții de circulație pe DN 1, în zona pasajului IKEA, de azi până la vară

Restricții de circulație pe DN 1, în zona pasajului IKEA, de azi până la vară

Şoferii care circulă pe DN1 vor avea parte de restricţii de trafic până la sfârşitul lunii mai, în zona pasajului de la IKEA.

CNAIR și Poliția Rutieră vor institui restricții de circulație pentru reparații de drum și înlocuirea unor rosturi de dilatație.

Astfel, în perioada 21 martie – 22 aprilie va fi restricționat traficul rutier pe banda 1 de circulație a DN 1 km 8+530 – km 9+235, sensul de deplasare București – Ploiești, precum și parțial pe banda 2 de circulație cu asigurarea în permanență a unui spațiu cu lațimea de 5.50 m unde se vor delimita (cu balize direcționale la limita exterioară și marcaje rutiere temporare) două benzi de circulație 2x2.75 m.

ADVERTISING

În perioada 2 – 27 mai va fi restricționat traficul rutier pe banda 3 de circulație a DN 1 km 8+530 – km 9+235, sensul de deplasare București – Ploiești, precum și parțial pe banda 2 de circulație cu asigurarea în permanență a unui spațiu cu lățimea de 5.50 m unde se vor delimita (cu balize direcționale la limita exterioară și marcaje rutiere temporare) două benzi de circulație 2x2.75 m.

Șoferii sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇