Primarul Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curățenie în curtea Institutului Oncologic

Primarul Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curățenie în curtea Institutului Oncologic

Primăria Sectorului 2 caută voluntari pentru a face curățenie în curtea Institutului Oncologic într-un eveniment ce va avea loc sâmbătă, 15 mai, la ora 10:00.

Echipele de voluntari ar urma să strângă vegetația moartă și gunoiul din curtea Insitututului Oncologic București și, pentru că tot vor fi în zonă, vor interveni pentru a face curățenie și în curtea Institutului Clinic Fundeni, a scris primarul Radu Mihaiu pe Facebook, după o vizită pentru a vedea ”cu ochii lui” care este starea curții.

Azi am fost la Institutul Oncologic București să văd cu ochii mei care e starea curții. Ne-au cerut ajutorul acum câteva…

Publicată de Radu Mihaiu pe Marţi, 11 mai 2021

”Deși nu e în atribuțiile primăriei de sector, vom face tot ce putem pentru a aduce acest spațiu într-o formă decentă. Pacienții care trec pragul acestui institut nu merită să fie întâmpinați de o imagine atât de dezolantă.

ADVERTISING

Vom ajuta cu igienizarea curții, cu amenajarea vegetației și vom analiza cum putem contribui la reabilitarea aleilor și parcurilor din incinta spitalului”, spune Primarul Sectorului 2.

Cei care doresc să contribuie se pot înscrie la adresa de mail voluntariat@ps2.ro.

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇