Prețuri mai mici la achiziționarea anumitor bunuri folosind cupoane de reducere

Prețuri mai mici la achiziționarea anumitor bunuri folosind cupoane de reducere

Cu toții auzim de cupoane de reducere, coduri promoționale, vouchere și poate nu o dată ne-am pus întrebarea ce sunt și cum le putem obține.


Din fericire, există site-uri care pun la dispoziția consumatorilor informații, dar și coduri de reducere ce pot fi folosite online la achiziționarea anumitor bunuri.

Tipli - Cupoane de reducere

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online. 

Prin Tipli găsiți cupoane fără efort într-un singur loc, fie că doriți un nou outfit și niște coduri de reducere About You ar fi tocmai potrivite, fie că doriți să comandați de acasă mâncarea dvs. preferată mai ieftin cu un cod promoțional Glovo.

ADVERTISING

Codurile de reducere, voucherele sau cupoanele pot fi folosite și la comenzile online pe platforme tip marketplace care oferă o gamă foarte variată de produse. De exemplu, puteți obține un voucher eMag la cosmetice sau puteți opta pentru unul la electrocasnice sau o reducere la cărți.

Tipuri de cupoane de reducere

Cuponul de reducere poate oferi o reducere a prețului sau un beneficiu suplimentar oferit unui client.

Cele mai comune tipuri de cupoane de reducere sunt următoarele:

  1.  Cupoane de reducere cu procente de reducere - Acestea oferă o reducere la prețul de vânzare cu amănuntul al produsului sau serviciului. De exemplu, o reducere de 66% la Cars Jeans - geacă de iarnă de la About You.
  2.  Reducere la achiziția minimă - De exemplu, cod promoțional Glovo - 15 lei la prima comandă de minim 40 lei.
  3.  Cupoane de reducere cu o sumă fixă - De exemplu, cupoane Voucher Emag 50 Lei sau Voucher Emag 100 Lei.
  4.  Cumpărați un produs pentru a primi unul - Aceste cupoane oferă un articol gratuit la achiziționarea unui articol. De exemplu, cumpărați un săpun și obțineți un alt săpun gratuit.
  5.  Cupoane pentru clienți noi - Aceste cupoane oferă o reducere clienților noi la o marcă.
  6.  Cupoane de fidelitate - Aceste cupoane sunt destinate exclusiv clienților fideli unei companii sau unei mărci.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Enumerarea nu este exhaustivă, ci doar cu titlu de exemplu. Există și alte tipuri de vouchere sau cupoane de reducere, de la cupoane care oferă beneficii, de exemplu transport gratuit, la vouchere aniversare.

Profitați de reduceri, oferte și recompense interesante de la Tipli și fiecare cumpărătură va fi mai ieftină.

Cum puteți folosi cupoanele de reducere

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul preferat și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul ales accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

ADVERTISING

După ce ați selectat produsele dorite și le-ați adăugat în coșul de cumpărături, parcurgeți pașii specifici către finalizarea comenzii: informații precum nume, telefon, adresă de email, adresa și modalitatea de livrare, metoda de plată preferată etc.

În câmpul special pentru introducerea cuponului de reducere, tastați codul acestuia și faceți click pe butonul de aplicare.

Utilizați cuponul de reducere sau voucherul înainte de a finaliza comanda. În general, voucherele nu pot fi utilizate ulterior. Dacă ați uitat să folosiți un voucher, îl puteți folosi la următoarea comandă.

În cazul în care codul nu funcționează, motivele pot fi, printre altele:

  1.  Voucherul a fost deja utilizat, iar codul nu mai este valid.
  2.  Voucherul a fost emis pentru un anumit cont de client.
  3.  Voucherul este legat de o valoare minimă și/sau maximă de comandă.
  4.  Voucherul nu se aplică la toate mărcile.
  5.  Codul de reducere a expirat.

Cu extensia Tipli în browser descoperiți cele mai noi oferte și nu veți mai rata nicio reducere.