Pompele submersibile Dynatech seria DST și DX se găsesc la Shop-einstal

Pompele submersibile Dynatech seria DST și DX se găsesc la Shop-einstal

Shop-einstal.ro se remarcă prin varietatea și calitatea produselor comercializate, precum și prin serviciile de consultanță și suport tehnic oferite de către specialiștii săi. Acum, brandul aduce în atenția cumpărătorilor seria profesională de pompe submersibile Dynatech DX – full inox!

Descoperă Pompele submersibile Dynatech DX de la Shop-einstal

Pompele submersibile Dynatech sunt construite pentru a fi fiabile și durabile, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot avea încredere că acestea vor funcționa eficient și fără probleme. Shop-einstal, un magazin de instalații sanitare, urmărește să aducă în atenția cumpărătorilor produse profesionale, de calitate profesională, la un preț competitiv. De aceea, urmează să intre în oferta de produse pompele submersibile Dynatech DX:

ADVERTISING
  • Modelul DST are rezistență crescută la nisip până la 250 grame/mc, turbine flotante realizate din polioximetilena nouă și pură (P.O.M. termoplastic de inginerie utilizat în piese de precizie foarte rezistent la uzură cu nisipul), iar toate componentele din exterior sunt din inox.
  • Modelul DX rezistă la nisip până la 50 grame/mc, construcție totală din inox inclusiv turbinele pentru o durată lungă de funcționare chiar și în mediu agresiv.

Acestea sunt proiectate pentru a oferi performanțe ridicate într-o varietate de aplicații, inclusiv pomparea apei și a lichidelor industriale. În plus, sunt construite pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că ele consumă mai puțină energie decât alte echipamente similare.

ADVERTISING

Aceasta este o firmă privată înființată în anul 2005, ce are capital 100% românesc. Domeniul în care activează este vânzarea en-detail a produselor tipice instalațiilor sanitare și termice. De-a lungul celor nouă ani de existență continuă, gama de produse a devenit din ce în ce mai complexă, portofoliul de clienți a devenit din ce în ce mai mare și, de asemenea, firma a crescut  și a ajuns să aibă o cifră de afaceri excelentă. Echipa este una profesionistă, gata să ofere clienților finali cele mai bune sfaturi. De asemenea, echipa de vânzări este formată din oameni cu experiență care încearcă să rămână mereu la curent cu tot ce e nou în domeniu, recomandând atât echipamente clasice, cât și noi produse descoperite ce merită utilizate.

ADVERTISING

Ținând cont de evoluția pieței, la începutul anului 2010, Expert Instal Group a deschis patru magazine online.

Toate eforturile business-ului se concentrează pe a aduce în atenția clienților cele mai bune produse, care să le ușureze viața de zi cu zi.