O profesoară de 46 de ani din Argeș a murit de Covid, după ce a refuzat și vaccinarea, și testarea

O profesoară de 46 de ani din Argeș a murit de Covid, după ce a refuzat și vaccinarea, și testarea

O profesoară de 46 de ani din localitatea argeșană Topoloveni a murit din cauza Covid, după ce a refuzat și vaccinarea, dar și testarea.

Femeia se afla în izolare, unde avea grijă de mama ei, confirmată cu virusul. Când medicii de pe ambulanță au fost chemați pentru mamă și au testat-o, rezultatul ulterior dovedindu-se pozitiv, profesoara a refuzat testarea, deși era contact direct și avea deja și simptome, potrivit Argeș Știri.

Starea femeii s-a agravat și a sunat la urgențe foarte târziu. Medicii au găsit-o în stop cardio-respirator și, deși au reușit pe moment să o resusciteze, ea a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești.

ADVERTISING

”Pe 5 noiembrie, în jurul orei 9 jumătate, a ajuns în stare foarte gravă la Unitatea de Primiri Urgențe. Din păcate, după o oră, femeia a decedat”, a precizat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Ulterior, sora profesoarei a anunţat la şcoală đecesul acesteia.  

Presa locală scrie că femeia nu credea în existența virusului, acesta fiind motivul pentru care nu se vaccinase și a refuzat testarea și ajutorul medicilor.

O altă profesoară din judeţul Argeş a murit, luni, la şcoală. Cadrul didactic preda la Centrul de educaţie incluzivă Câmpulung şi i s-a făcut rău în timp ce se îndrepta spre sala de clasă.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cadrul medical al şcolii şi apoi medicii de la ambulanţă au încercat să o resusciteze, însă fără rezultat.  Există date conform cărora profesoara avea probleme cardiace. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇