O creșă din Sectorul 2 s-a închis din cauză că mai mulți angajați au Covid

O creșă din Sectorul 2 s-a închis din cauză că mai mulți angajați au Covid

Creșa Teiul Doamnei din Sectorul 2 a fost închisă după ce 4 angajați au fost depistați cu Covid.

„Primul caz a fost confirmat în data de 03.09.2021 la un angajat (…) luându-se măsurile recomandate de către Direcția de Sănătate Publică a Muncipiului București, respectiv suspendarea activității la grupă și izolarea/carantinarea bolnavului/contacților.

De asemenea, s-a procedat la efectuarea activităților pentru dezinfecția și nebulizarea spațiilor din grupă, în conformitate cu normele legale în vigoare.

ADVERTISING

În data de 13.09.2021 au fost confirmați alți trei angajați (cu Covid 19 -n.red.), iar activitatea a fost suspendată, în vederea prevenirii răspândirii infecției cu SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Sectorului 2 redacției Spotmedia.ro.

Potrivit instituției, Creșa Teiul Doamnei era frecventată de 80 de copii. Iar până la acest moment niciun părinte nu a semnalat că vreunul dintre aceștia ar fi luat boala de la personalul infectat.

cresa-Teiul-Doamnei-2
Foto: Social2/ro

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 susține că este în permanentă legătură cu părinții celor 80 de copii și îi ține la curent cu evoluția situației.

ADVERTISING

Citește și: Bilanţul Covid explodează: Aproape 4.000 de cazuri noi şi 96 de decese, în 24 de ore


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇