Infotrafic: Ce drumuri mai sunt închise de zăpada și unde se circulă greu (Foto&Video)

Infotrafic: Ce drumuri mai sunt închise de zăpada și unde se circulă greu (Foto&Video)

Traficul rutier este închis, vineri dimineaţă, pe unele tronsoane de drumuri naţionale, în judeţele Suceava şi Botoşani, în timp ce pe alte sectoare de DN sunt impuse restricţii pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din cauza condiţiilor meteo, rămâne închisă circulaţia rutieră pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

  1. DN 2K Arbore-Milişăuţi, judeţul Suceava;
  2. DN 29 Botoşani-Săveni, judeţul Botoşani.

Totodată, traficul este îngreunat pe:

ADVERTISING
  1. DN 2 Româneşti-Siret, judeţul Suceava;
  2. DN 17A Rădăuţi-Bălcăuţi, judeţul Suceava. Aici, traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor rutieri.
image-5
Foto: Facebook/ISU „Bucovina" Suceava

De asemenea, sunt impuse restricţii de tonaj, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, pe:

  1. DN 24C Ştefăneşti-Manoleasa, judeţul Botoşani;
  2. DN 29 Manoleasa-Săveni, judeţul Botoşani;
  3. DN 29C Cucorani-Mihăileni, judeţul Botoşani;
  4. DN 29E Stanca-Vama Stanca, judeţul Botoşani.

Fenomene meteo periculoaseMISIUNI OPERATIVEPe fondul manifestării fenomenelor meteo periculoase, pompierii militari...

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Joi, 6 aprilie 2023

”Aria precipitaţiilor a mai scăzut în intensitate, iar la această oră ninge moderat, carosabilul fiind pe alocuri acoperit cu zăpadă, pe mai multe artere rutiere din judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Suceava. Pe alte şosele ale ţării, în principal în partea nordică, se circulă în condiţii de ploaie, fiind posibilă formarea poleiului”, arată sursa citată.

Echipajele Detașamentului de Pompieri Suceava, trimise în sprijinul colegilor de la ISU Botoșani, au intervenit pentru salvarea a peste 100 de persoane rămase blocate în zăpadă, în zona localității Vlădeni, județul Botoșani.Pompierii militari suceveni au acționat în noaptea de miercuri spre joi, cu o autoșenilată, o autospecială de transport personal și victime multiple, precum și cu un autocamion de intervenție.ℹ️ Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Joi, 6 aprilie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇