Hoțul care a spart mai multe vile din Pipera, inclusiv pe a lui Hagi, și-a aflat pedeapsa

Hoțul care a spart mai multe vile din Pipera, inclusiv pe a lui Hagi, și-a aflat pedeapsa

Bărbatul acuzat că a dat mai multe spargeri în vile din Pipera, inclusiv în casa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017 a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani şi opt luni de închisoare. Decizia este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea în dosar şi, rejudecând, l-au condamnat pe Marian Fieraru la pedeapsa de 6 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat în formă continuată şi în stare de recidivă postexecutorie, în urma schimbării de încadrare juridică operate la termenul din 23 martie 2022.

ADVERTISING

Totodată, instanţa a menţinut pedeapsa de 6 luni de închisoare aplicată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a contopit pedepsele, inculpatul urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 6 ani şi 6 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 2 luni, rezultând o pedeapsă de 6 ani şi 8 luni închisoare.

Judecătorii au decis să confişte de la bărbat pistolul marca Valtro model 85 Combat 9 mm, încărcătorul aferent, tubul cartuş şi fragmentele din patul armei.

Marian Fieraru a fost prins de poliţişti, în martie 2018, în timp ce încerca să spargă un imobil din Voluntari. El era suspectat de comiterea a 15 furturi numai în judeţul Ilfov, una dintre spargeri fiind dată la locuinţa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă, iar o alta la reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan.

ADVERTISING

Surse judiciare declarau atunci că bărbatul acţiona în general singur şi este practicant de Parkour, fiind prins cu dificultate de către poliţişti. El este recidivist, având două condamnări de un an şi jumătate de închisoare tot pentru furturi, iar la acel moment se afla sub control judiciar.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇