Geamul unui autobuz din București s-a făcut țăndări și a căzut peste călători. STB spune că nu știe de ce

Geamul unui autobuz din București s-a făcut țăndări și a căzut peste călători. STB spune că nu știe de ce

Mai mulți bucureșteni au semnalat, pe rețelele de socializare, că vineri dimineață geamul unui autobuz care circula prin București s-a spart, iar cioburile au căzut peste călători.

Bucureștenii care au postat fotografii de la locul incidentului susțin că de vină pentru toate ar fi fost starea proastă în care se află Șoseaua Fundeni.

Mai exact, șoferul autobuzului n-a reușit să evite la timp o groapă, iar șocul suferit de autobuz a dus la spargerea geamului, care s-a prăbușit, în cioburi, peste călătorii aflați pe scaune.

ADVERTISING

La solicitarea SpotMedia.ro, directorului executiv al STB SA, Mihai Petcu, a precizat că incidentul a avut loc în zona stației Spicu, dar cauzele încă n-au fost stabilite clar.

”Astăzi, în jurul orei 08:30, unui autobuz de pe linia 253, care circula pe Șoseaua Fundeni, în zona stației Spicului, i s-a spart un geam lateral.

Menționez că nu au fost călători accidentați.

autobuz-geam-spart-2
Foto: Mihai Răitaru/Facebook Info Trafic București Ilfov


STB SA analizează evenimentul pentru a determina cauza incidentului și pentru a asigura măsurile necesare de prevenire a unor astfel de evenimente pe viitor.

Circulația autobuzelor din linia 253 nu a fost afectată”, a transmis Mihai Petcu pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Citește și:

PNL și USR PLUS schimbă, în sfârşit, conducerea societăților publice din epoca Firea. STB își numește astăzi noul Consiliu de Administrație. Urmează înlocuiri în companiile municipale


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇