După ora 18.00, aglomerația din supermarketuri se mută la benzinării. Au apărut rafturi cu alimente și oamenii stau zeci de minute la coadă printre mașinile de la pompă (Foto)

După ora 18.00, aglomerația din supermarketuri se mută la benzinării. Au apărut rafturi cu alimente și oamenii stau zeci de minute la coadă printre mașinile de la pompă (Foto)

Bucureștenii care nu reușesc să își facă toate cumpărăturile până la ora 18.00, vinerea și în weekend, ajung să stea la cozi interminabile, la benzinării.

Acestea sunt singurele care rămân deschise pânâ la ora 20.00, când se limitează circulația prin oraș.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În consecință, oamenii se duc la benzinărie nu doar ca își alimenteze mașinile, ci și ca să cumpere țigări, pâine, bere sau orice alte alimente sau mărunțișuri n-au apucat să își ia din altă parte, până la ora 18.00.

Vineri seara, în zona 1 Decembrie din Sectorul 3, la toate benzinăriile se făcuseră cozi.

Câte un angajat în salopetă stătea la ușa magazinului, ca să nu lase oamenii să se îngrămădească înăuntru.

Rândul mergea destul de repede. Cu toate astea, când au mai rămas doar vreo 20 de minute până la ora 20.00, oamenii au început să se agite și să se grăbească.

O altă problemă pentru cei care ajung să își termine cumpărăturile la benzinărie este că prețurile sunt mult mai mari decât la magazin.

Foto: Benzinăriile s-au adaptat și pun pe raft mai multe alimente. Foto: Spotmedia.ro.

Cine vrea să își ia pâine, spre exemplu, găsește mai degrabă sorttimentele mai scumpe. O franzelă feliată costă aproape 9 lei.

Iar berea și alunele se dau la preț aproape dublu față de supermarket.

Rămâne să vedem dacă și în weekend numărul bucureștenilor luați prin suprindere de închiderea magazinelor la ora 18.00 va fi la fel de mare.

Citește:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!