Azi începe aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor în București

Azi începe aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor în București

De luni va începe aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor în Capitală. Tratamentele vor fi aplicate în parcuri, grădini publice, locuri de agrement sau cimitire.

„Mâine (luni – n.red.) începem aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor”, a informat pe Facebook primarul Nicușor Dan.

Compania Municipală Eco Igienizare va efectua anul acesta cinci tratamente, pe toată durata sezonului cald, conform Programului Unitar de Acțiune aprobat de Consiliul General.

„Tratamentele vor fi aplicate pe toate suprafețele cu vegetație ale domeniului public, parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire și spații sau terenuri aferente imobilelor (asociații de locatari /proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale etc.).

ADVERTISING

Pentru sesizări și reclamații în legătură cu apariția oricăror focare de infestare în Capitală, puteți contacta Compania Municipală Eco Igienizare la numărul de Dispecerat non-stop - 0752.041.898 – și la adresa de mail sesizari@cmeib.ro”, a mai spus Nicușor Dan.

🟢 Mâine începem aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor.🟢 Compania Municipală Eco Igienizare va efectua...

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 17 martie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇