Consilierii PNL votează suspendarea PUZ-urilor de sector: Bucureștenii s-au obișnuit cu tergiversările. Nicuşor Dan ne-a comunicat că 3 luni îi sunt suficiente

Consilierii PNL votează suspendarea PUZ-urilor de sector: Bucureștenii s-au obișnuit cu tergiversările. Nicuşor Dan ne-a comunicat că 3 luni îi sunt suficiente

Consilierul general Diana Mardarovici (PNL) a precizat că grupul politic al liberalilor din CGMB va vota astăzi suspendarea PUZ-urilor de sector pentru 3 luni, nu 2 ani.

”Îi invit pe colegii noștri să voteze pentru suspendarea PUZ-urilor (…)

Într-o discuție cu primarul general, l-am întrebat pe primarul general de cât timp are nevoie de a rezolva. Întrebarea este: în cât timp rezolvăm și în cât timp punem în loc ceva bun.

Primarul general ne-a comunicat că are nevoie de 3 luni ca să identifice UTR-urile (unitățile teritoriale de referință - UTR) cu probleme din aceste PUZ-uri: parcuri, spații verzi și blocuri propuse pentru construire între case.

Consilierii PNL in CGMB, despre proiectul privind suspendarea PUZ-urilor

Posted by PNL Bucuresti on Friday, February 26, 2021

3 luni sunt necesare acestui demers pentru a pune în loc ceva bun și a nu bloca dezvoltatorii de bună credință. Că mulți dintre ei oferă locuri de muncă.

ADVERTISING

Noi avem încredere că noul primar general vrea să facă lucrurile repede și bine. Și vom vota ce ne spune primarul general că poate face.

Noi nu vrem să dăm termene nedefinite, astfel încât după 1 an și 11 luni și 2 zile, ei să ne spună că acum s-au apucat și mai au nevoie de încă o supendare de 2, 9 sau 20 de ani.

Mă întristează că bucureștenii ne-au transmis că e puțin 3 luni sau 9 luni. Nu e puțin cât există dorința de a simplifica ceva.

Bucureștenii s-au obișnuit cu tergiversarea nesfârșită din partea primăriei. Trebuie să facem lucrurile să funcționeze. Primarul știe cum să facă și avem încredere.

ADVERTISING

PNL va susține termenul în care primarul general va rezolva problema.

Toată primăria la muncă. Mă deranjează ideea că munca le întrerupe cafeaua”, a precizat Diana Mardarovici, purtătorul de cuvânt al grupului PNL din cadrul Consiliului General.

Citește și:

Lecția lui și despre Nicușor Dan. Decontul trădării

Nicușor Dan face un mare pas înapoi, la cererea PNL: Suspendarea PUZ va fi pentru numai 3 luni, în loc de 2 ani

Cine nu va mai putea construi, în București, dacă se suspendă PUZ-urile de sector. Primarii spun că Nicușor Dan ar fi trebuit să-i consulte

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇