Clotilde Armand se laudă că polițiștii locali au ridicat un Ferrari parcat neregulamentar, Tudor Chirilă îi dă replica: Este doar un exercițiu de PR

Clotilde Armand se laudă că polițiștii locali au ridicat un Ferrari parcat neregulamentar, Tudor Chirilă îi dă replica: Este doar un exercițiu de PR

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat luni pe Facebook că polițiștii locali au ridicat un autoturism Ferrari parcat pe trecerea de pietoni în zona Bulevardului Mihalache.

”Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1.

PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand.

În replică, artistul Tudor Chirilă spune însă că este doar un exercițiu de PR, pentru că există multe alte autoturisme parcate neregulamentar în Sectorul 1 care nu sunt ridicate.

ADVERTISING

”Mie asta mi se pare doar un exercițiu de pr. În ziua în care ați ridicat acest Ferrari pe bretelele de pe bulevardul Aviatorilor (și ăsta e doar un exemplu) mașinile sunt parcate în “spic” muscând din mai bine de o jumătate de trotuar. Ok, s-a ridicat un Ferrari în timp ce zeci de alte mărci n-au nicio treabă. Știm bine că Poliția Locală e depășită, nu spun că e vina dumneavoastră exclusiv, dar hai să nu manipulăm percepția folosind exemple izolate care sunt mai degrabă excepția decât regula.

Dumneavoastră nu sunteți responsabilă pentru nesimțirea cetățenilor, dar echipa dumneavoastră de comunicare e responsabilă pentru postările care hrănesc ideea că exista o reformă a aplicării legii în sectorul 1. Nu, deocamdată nu există. Poate în viitor și cu mai multe instrumente decât ridicări sporadice și postările aferente în social media”, a comentat Tudor Chirilă la postarea primarului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Clotilde Armand i-a răspuns afirmând că nu este singurul autoturism ridicat și că a fost foarte greu să găsească o firmă care să aibă curajul să opereze aceste platforme de ridicat mașini.

”Știu că sunt probleme mari la poliția locală și la ADP. Acest autoturism nu este singurul ridicat. Nu vreți să știți cât de greu a fost să găsim o firmă care să aibă curajul să opereze aceste platforme de ridicat mașini. Dar de undeva trebuie să începem”, a fost răsăunsul primarului Sectorului 1.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇