Circulaţia la metrou a fost dată peste cap, după ce o femeie de 27 de ani a ajuns sub tren

Circulaţia la metrou a fost dată peste cap, după ce o femeie de 27 de ani a ajuns sub tren

După ce o tânără de 27 de ani a ajuns sub metrou, la staţia Piaţa Unirii, circulația trenurilor subterane a fost perturbată, în această dimineață.

Spre exemplu, sute de bucureșteni care veneau pe Magistrala 1, dintre stația Basarab, n-au mai ajuns în Centru, la stațiile de pe M3, ci au fost dați jos la Petrache Poenaru. Iar de acolo fie au fost nevoiți să schimbe traseul de metrou, fie să iasă la suprafață și să se urce în autobuz.

„Metrorex informează că astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1.

ADVERTISING

Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendula între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, a transmis Metrorex.

Până la acest moment, Direcția Generală de Poliție a Municipiului Bucureșt n-a transmis decât că o persoană „s-ar fi precipitat” pe șine și că a fost nevoie de intervenția unor echipaje de oameni ai legii și de salvatori. Instituția n-a dat, însă, detalii cu privire la persoana care a ajuns pe șine și la motivele care au determinat-o să recurgă la acest gest.

ADVERTISING

Detalii a oferit, însă, pentru Spotmedia.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București Ilfov.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 27 de ani, care a fost prinsă sub metrou.

A fost extrasă în stare de conștiență, dar cu multiple leziuni. A fost stabilizată și transportată apoi la Spitalul Universitar.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Special de Salvatori și SMURD și echipa de pompieri salvatori aparținând Metrorex”, a precizat oficialul ISU.

ADVERTISING

Pe măsură ce instituțiile vor comunica noi detalii, vom reveni cu amănunte.

Citește și: Vîlceanu, despre Metrorex: Încercăm să găsim soluţii, dar vă garantez că nu se va ajunge să nu fie plătite salariile


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇