Ce avantaje îți oferă un coș de fum din inox 6m

Ce avantaje îți oferă un coș de fum din inox 6m

Să locuiești la casă înseamnă să te bucuri de mult mai multă libertate, decât dacă ai locui la bloc. Totodată, ai și mai multă responsabilitate. De exemplu, nu mai beneficiezi de un sistem de încălzire centralizat, de care nu trebuie să te ocupi personal, ci trebuie să preiei această sarcină, alegând un sistem eficient și practic. 

Dacă centrala pe care o ai presupune o ardere constantă, ai nevoie și de un cos de fum inox 6m, cu ajutorul căruia să te bucuri de siguranță, dar și de confort termic. Descoperă din rândurile de mai jos ce avantaje îți poate oferi un astfel de accesoriu!

ADVERTISING

Alegi un coș de fum inox 6m potrivit instalației tale

Îți aduci aminte de perioada în care produsele de pe piață erau extrem de limitate din punct de vedere a modelelor? Astăzi nu mai este cazul! Indiferent dacă ai o locuință micuță ca suprafață sau un cămin generos, ai posibilitatea să alegi dintr-o varietate de coșuri de fum din inox, în funcție de înălțimea pe care vrei să o aibă accesoriul sau chiar de design-ul acestuia! Tot ce trebuie să faci este să verifici dacă se potrivește sistemului tău de încălzire coșul în care vrei să investești! 

ADVERTISING

Exploatezi foarte ușor coșul de fum din inox

Spre deosebire de alte tipuri de coșuri de fum de pe piață, pe cel din inox îl poți exploata:

  • întrucât suprafața din interiorul coșului este netedă, funinginea nu se depune la fel de mult ca la un coș ceramic, de exemplu. Practic, atunci când vei dori să cureți coșul, întreaga operațiune va fi mult mai simplă, pentru că nivelul de depuneri va fi mai mic; 
  •  beneficiezi de o izolație termică excelentă, ceea ce se traduce printr-un confort termic ridicat în interiorul locuinței personale; 
  • te bucuri de o garanție generoasă pentru coșul de fum ales, perioadă în care poți apela cu încredere pentru producător, dacă este nevoie. 
ADVERTISING

Montajul este unul simplu și facil 

Te-ai gândit că un coș de fum din inox este mai ușor decât unul ceramic? Dacă pui în balanță acest aspect, vei observa că montajul se poate face mult mai repede decât la alte tipuri de coșuri de fum. Mai exact, după o singură zi poți începe deja să folosești sistemul de încălzire ales pentru locuința ta! 

Tot în privința montajului mai trebuie să știi că instalarea coșului se face cu ajutorul unor piese de legătură prefabricate. Acest aspect este esențial pentru aplicarea coșului în cel mai scurt timp! 

Rezistă la toate tipurile de intemperii 

Fiind realizat din inox de calitate, coșul de fum în care investești rezistă extrem de bine la toate tipurile de intemperii. Nu mai trebuie să îți faci griji nici în privința ploilor abundente, nici în privința vânturilor puternice ori a zăpezii bogate din timpul iernii. 

Durată de viață sporită 

Un coș din inox poate rezista foarte bine până la peste 20 de ani. În toată această perioadă, este suficient să îl cureți de 2 ori pe an, astfel încăt să păstrezi curată suprafața din interior. Nici măcar nu trebuie să te ocupi personal de această operațiune, întrucât poți apela cu încredere la o echipă specializată. 

CosuriFum.ro îți vine în ajutor cu o varietate de produse de top! Aici găsești cosuri de fum ieftine, fie că sunt din inox sau ceramice!

Date de contact:

Email: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665 / +4 0784 292 820 / +4 0721 280 587 / +4 031 816 92 86