Buzău: O fată de 14 ani a născut, după ce mama sa o dusese la spital pentru că o durea spatele. Niciuna nu știa de sarcină

Buzău: O fată de 14 ani a născut, după ce mama sa o dusese la spital pentru că o durea spatele. Niciuna nu știa de sarcină

O adolescentă de 14 ani din Buzău a născut duminică, în Spitalul Judeţean, unde a fost adusă de mama ei.

Copila acuza, printre altele, dureri lombare. După ce au consultat-o, medicii de la Pediatrie şi-au dat seama că fata este gravidă şi trebuie să nască, deşi atât mama, cât şi minora au negat tot timpul că ar fi vorba despre o sarcină.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Medicii au decis să o ducă pe copilă la Maternitate, însă aceasta a născut înainte de a se mai realiza transferul.

„La U.P.U. Pediatrie a S.J.U. Buzău s-a prezentat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din municipiul Buzău, care prezenta dureri lombare intense şi disurie. În urma investigaţiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă şi au hotărât să o transfere la Maternitatea Buzău.

Înainte de momentul transferului la Maternitate, adolescenta a dat naştere unui băieţel. Ulterior, minora, împreună cu nou născutul, au fost transferaţi la Maternitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Atât fata de 14 ani cât şi copilul sunt în stare bună.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖