Atenție, șoferi: Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident dintre 4 mașini. Aglomerație și pe Valea Prahovei

Se circulă greu, duminică după-amiază, pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre București, ca urmare a unui accident în care au fost implicate patru mașini. Nici drumul de la munte nu e mai plăcut, având în vedere că e aglomerație în localitățile de pe Valea Prahovei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 37, în apropierea localității Fundulea, județul Călărași, a avut loc o tamponare în care au fost implicate 4 autovehicule. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

ADVERTISING

Autovehiculele au fost extrase pe banda de urgență, însă s-a format coloană în mișcare, de aproximativ 2 kilometri.

„Reamintim faptul că, până la finalul lunii noiembrie a.c., pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri - 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile”, menționează Poliția Română în comunicatul citat.

ADVERTISING

De asemenea, și drumul de la munte spre București e aglomerat. Astfel, se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Brașov- București, pe raza stațiunilor Predeal, Azuga și Bușteni, dar și pe centura Sinaia, întrucât în zona centrală a stațiunii circulația este restricționată pentru a permite desfășurarea Festivalului Sinaia Forever 2021.

De asemenea, trafic intens este și pe tronsonul kilometric 116 – 109, între localitățile Posada și Comarnic, tot pe sensul către Capitală.

Polițiștii anunță că acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Iar pentru evitarea aglomerației, pot fi folosite ca alternative pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București, următoarele artere rutiere:

ADVERTISING

- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

C.P.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇