Angajații Kaufland vor fi testați săptămânal pentru COVID-19

Kaufland-ofera-teste-rapide-gratuite-angajatilor-1

Kaufland România anunță că va pune la dispoziția tuturor angajaților din magazine, depozite logistice și sedii centrale, în mod gratuit, săptămânal, câte un test rapid COVID-19 antigen. 

Testele vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare, se arată într-un comunicat al companiei. Măsura vine atât în sprijinul angajaților, care pot să depisteze din timp dacă s-au infectat, dar și în ajutorul clienților, care se pot baza pe faptul că personalul din magazine este testat săptămânal, deci riscul de transmitere a COVID-19 este redus.

ADVERTISING

De asemenea, Kaufland anunță că și-a reînnoit certificarea DEKRA pentru tot anul 2021, adică a reconfirmat că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale OMS și ale autorităților locale.

Compania anunță că a investit până acum peste 25 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în magazinele, depozitele și sediile sale din România.

Mai multe articole despre măsurile luate de Kaufland în pandemie:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe