Ai fost furat de aceste trei fete? Polițiștii din Capitală caută să identifice toate victimele lor (Video)

Ai fost furat de aceste trei fete? Polițiștii din Capitală caută să identifice toate victimele lor (Video)

Poliţia Capitalei cere sprijinul oamenilor pentru identificarea persoanelor care au fost victimele unor furturi calificate, comise de trei femei, începând din luna ianuarie. Poliţiştii au făcut publice imagini cu cele trei tinere.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi, în 1 ianuarie, de o persoană care a reclamat că, în timp ce se afla în incinta unui club din Sectorul 3, i-ar fi fost sustrasă o geacă în care avea bunuri personale şi 3.000 de lei.

ADVERTISING

"În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către trei femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani. De asemenea, probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitele ar mai fi comis şi alte infracţiuni", a arătat, vineri, Poliţia Capitalei.

Fiți vigilenți atunci când întâlniți persoane necunoscute!Tinerele din imaginile video de mai jos sunt bănuite că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat în Centrul Vechi al Capitalei. Acestea au fost identificate, iar una dintre ele a fost reținută, aflându-se momentan sub control judiciar. Pentru documentarea întregii activități infracționale avem nevoie și de plângerile celorlalte persoane vătămate, care în momentul de față lipsesc. Dacă vouă sau apropiaților voștri le lipsesc bunuri de la ultima vizită în Centrul Vechi, vă rugăm să anunțați Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi - Regina Elisabeta nr. 7-9, Sector 3 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.#PoliţiaCapitalei

Publicată de Poliția Capitalei pe Vineri, 10 februarie 2023

Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, cele trei fiind găsite şi duse la audieri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Una dintre femei, în vârstă de 27 de ani a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore, ulterior fiind plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, celelalte două femei fiind cercetate în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru furt calificat în formă continuată.

Vineri, poliţiştii au dat publicităţii imagini video cu cele trei.

"Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor şi adresează rugămintea ca persoanele asupra cărora femeile prezentate în imaginile video ar fi săvârşit infracţiuni să anunţe Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi - Regina Elisabeta nr. 7-9, Sector 3 sau cea mai apropiată unitate de poliţie", a arătat sursa citată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇