A jucat la Loto mai mult de jumătate din viață și acum a câștigat 4 milioane de euro la Joker

A jucat la Loto mai mult de jumătate din viață și acum a câștigat 4 milioane de euro la Joker

Loteria Română anunţă, joi, că a fost ridicat marele premiu la tragerea Joker, în valoare de 4 milioane de euro. Câştigătorul este un bărbat de 50 de ani din Galaţi, care joacă constant de 30 de ani.

„În cursul zilei de astăzi, 2 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro), obţinut la tragerea Joker din data de 26 februarie”, a anunţat, joi, Loteria Română.

Sursa citată a precizat că premiul a fost câştigat de un bărbat dintr-o localitate din judeţul Galaţi.

ADVERTISING

„Are în jur de 50 de ani şi ne-a declarat că joacă constant la loto de peste 30 de ani, Loto 6/49 şi Joker-ul fiind jocurile preferate. Numerele care i-au purtat noroc sunt numerele favorite, pe care le joacă de fiecare dată, iar o parte din ele au semnificaţie personală”, a mai precizat sursa citată.

Jucătorul a aflat că este marele câştigător chiar în seara zilei de 26 februarie, când a urmărit, în direct, tragerile loto.

Luni, când a anunțat câștigătorul, Loteria Română a precizat că biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-081 din Pechea şi a fost completat cu şapte variante la Joker şi o variantă la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de 51,50 lei.

ADVERTISING

Acesta este primul câştig obţinut la Joker, la categoria I, în acest an.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇