A început curățenia în Parcul Văcărești, preluat de Primăria Capitalei (Foto)

A început curățenia în Parcul Văcărești, preluat de Primăria Capitalei (Foto)

Nicușor Dan anunță că a început igienizarea Parcului Văcărești, pe care Primăria Capitalei l-a preluat de curând în administrare.

Au fost strânse deșeuri și s-a făcut curățenie în locuri de care nu se mai ocupa nimeni de 20 de ani, spune edilul.

”Colegi de la recent înființata Administrație a Parcului Natural Văcărești, împreună cu angajați ai ADP Sector 4 și voluntari de la Asociația Parcul Natural Văcărești au strâns deșeuri din parc, făcând curățenie în locuri de care nu se mai ocupa nimeni de 20 de ani”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISING

Totodată, primarul spune că de paza parcului se vor ocupa polițiști locali de la Poliția Locală a Municipiului București și Poliția Locală a Sectorului 4.

”E un bun început al colaborării dintre Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 4 și societatea civilă, care continuă și în ceea ce privește paza: de-acum înainte, perimetrul parcului va fi patrulat de polițiști locali de la Poliția Locală a Municipiului București și Poliția Locală a Sectorului 4”, a conchis Nicușor Dan.

???? Ne ocupăm de igienizarea Parcului Văcărești, pe care Primăria Capitalei l-a preluat de curând în administrare. ????...

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 4 februarie 2022

La finalul anului trecut, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţa că a fost finalizată procedura de preluare în administrare a Parcului Văcăreşti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"E pentru prima oară când o arie naturală protejată din România e dată în administrare unei primării", a scris edilul general, pe pagina sa de Facebook.

Parcul a fost preluat pentru perioada standard de 10 ani, cu posibilitatea prelungirii ulterioare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇