5 cele mai căutate cărucioare pentru copii în 2022

5 cele mai căutate cărucioare pentru copii în 2022

Un cărucior poate fi una dintre cele mai scumpe achiziții pe care le faci ca proaspăt părinte. Spunem „poate”, deoarece piața cărucioarelor este atât de vastă și variată încât alegerile tale variază de la cărucioare umbrelă sub 500 de lei, până la modele premium care ajung și la 5000 de lei sau chiar mai mult. Cu atât de multe opțiuni pe masă, pentru a te plimba liniștită cu mica ta comoară, este ușor să fii copleșit.

În multe privințe, goana după carucioare copii este similară cu alegerea unei mașini. Așa cum procedezi atunci când optezi pentru un anumit model de mașină, tot așa vei aplica același proces, atunci când alegi căruciorul potrivit.

Mai întâi trebuie să îți identifici nevoile. Vrei un cărucior mic pe care să-l iei oriunde, să-l desfaci și să-l pliezi rapid, eventual cu o singură mână, sau vrei un cărucior mare, care să fie mai confortabil și să poată transporta mai multe lucruri? De câte locuri ai nevoie? Vrei să poți integra pe cadru un scaun auto? Și cât ești dispus să cheltuiești? Odată ce ai o idee cât de cât clară despre ceea ce dorești, îți poți restrânge opțiunile.

Pentru a te ajuta în căutarea ta, îți prezint 5 cărucioare din mai multe categorii. Continuă să citești pentru a afla care dintre ele merită atenția ta.

ADVERTISING

Bugaboo Donkey 5

bugaboodonkey5

Bugaboo Donkey 5 este o versiune îmbunătățită a inovatoarei și legendarei mărci olandeze de cărucioare de lux Donkey, care se transformă cât ai clipi dintr-unul singur într-unul dublu și care dat năvală pe scena cărucioarelor duble în urmă cu aproape 10 ani.

Îndrăgit datorită designului său extrem de adaptabil, care se convertește cu doar trei click-uri și oferă mai multe opțiuni de scaun, Bugaboo Donkey 5 a câștigat numeroase premii cu noile sale funcții pentru a-l face și mai bun decât înainte, fiind disponibil în până la 30 de culori noi.

Este o idee grozavă să cumperi un cărucior convertibil pentru primul tău copil dacă te gândești să ai și un al doilea într-un timp relativ scurt. Îți oferă flexibilitatea de a adăuga un alt loc și de a-l transforma într-un dublu mai târziu.

Indiferent dacă ai un copil, doi copii cu vârste diferite sau gemeni, acest cărucior se potrivește tuturor. Cu doar trei click-uri simple, Bugaboo Donkey 5 se transformă dintr-un cărucior mono într-unul duo/twin și invers.

Încă un beneficiu al Bugaboo Donkey 5 este că la un singur cadru ai mai multe variante de utilizare: utilizare independentă a șezutului și a landoului pe șasiu. Este compatibil cu scaunele auto: Maxi Cosi Cabrio, Cabriofix, Pebble și Graco, transformându-se astfel într-un sistem de călătorie complet.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cybex Platinum e-Priam

e-priam

Căruciorul e-Priam de la Cybex este primul cărucior electronic. Fondată în Germania în 2005, Cybex este creația designerului creativ, Martin Pos. Martin, un tată și fost CEO al scaunelor Concord, și-a folosit experiența personală de a fi părinte, alături de abilitățile sale de designer, pentru a crea produse pentru bebeluși care ușurează un pic viața de părinte. Scopul său a fost să producă produse mai simple, fără stres și care consumă mai puțin timp.

Cybex e-Priam este primul model din gama mărcii care vine cu un încărcător și un buton de pornire. Este un cărucior electric cu motor care prinde viață atunci când ai nevoie de o mână de ajutor fie urcând, fie coborând dealuri. Pentru a simți întregul beneficiu al acestui cărucior, trebuie să te asiguri că este complet încărcat înainte de aventurile tale.

Cybex e-Priam este despre lux la capacitate maximă și se află în vârful pieței cărucioarelor alături de Bugaboo, dar tehnologia sa electronică îi oferă o întorsătură unică. Cu o bară de putere montată, care este ușor de pus și de demontat, roți mari robuste care pot face față aproape tuturor modelelor de teren, și designul exterior și materialul elegant, acest cărucior depășește toate așteptările și iese complet în evidență.

ADVERTISING

Cybex e-Priam este un schimbător de joc care aduce un mod nou, funcțional, practic și elegant de a merge cu copilul. Te duce în toate aventurile, locațiile și experiențele noi în care nu ai mai fost niciodată. Cybex e-Priam este util în special pentru bunici, cei cu dizabilități, femeile însărcinate sau oricine are nevoie de sprijin suplimentar atunci când își scoate micuțul la plimbare. Pur și simplu faceți click pe butonul de pornire de lângă roata din stânga, iar căruciorul face aproape toată munca grea pentru dvs. Este, de asemenea, perfect pentru acele familii cu o parte aventuroasă,
care poate merg pe dealuri sau iubesc o plimbare pe plajă.

GB Pockit+ All-City

gbpockitall-city

Cu un record mondial Guinness pentru cel mai mic cărucior (gb Pockit, 2014), dimensiunea este totul pentru brandul parental Goodbaby. Compania chineză s-a lansat pentru prima dată în urmă cu 30 de ani, apoi a fuzionat cu compania germană Cybex în 2014.

Gb Pockit+ All-City este o versiune îmbunătățită a căruciorului emblematic, minuscul, cu caracteristici noi, cum ar fi roți simple pivotante în față, suport reglabil pentru scaun, iar căruciorul este acum compatibil și cu sistemul de călătorie.

Acest cărucior este conceput pentru „părinții urbani în mișcare” și se poate plia și se potrivește în cele mai mici spații. Acesta este produsul emblematic al gb.

Gândiți-vă la cadru de aluminiu, anvelope simple, spate și suport pentru picioare reglabile și un baldachin mai mare. Cu un scaun auto compatibil gb sau Cybex, poți transforma căruciorul într-un sistem de călătorie și îl poți folosi astfel încă de la naștere.

Babyzen YOYO

yoyobabyzen

Babyzen Yoyo a fost lansat pentru prima dată în 2012 devenind un succes imediat. Comercializat ca primul cărucior care se plia atât de mic încât îl puteai pune în dulapul superior al unui avion, era compact și ușor.

Babyzen Yoyo 0+ este rezultatul îmbunătățirilor din ultimii câțiva ani și acum este potrivit pentru copiii de la naștere cu utilizarea unui pachet special pentru nou-născuți. Capacitatea de a atașa un scaun auto de grup 0+ în partea de sus înseamnă că aceasta este într-adevăr o opțiune de sistem de călătorie versatilă.

Îl poți folosi în două moduri diferite, în funcție de vârsta copilului tău. Cu pachetul 6+ pentru copii cu vârste de peste 6 luni, sau cu adăugarea pachetului Babyzen Yoyo 0+, transformând astfel căruciorul într-unul pentru nou-născuți, orientat către părinți, cu baldachin, ham, husă pentru picioare și suport pentru cap.

Este foarte ușor și compact, așa că este grozav pentru a te plimba prin oraș sau pentru a-l lua în vacanță. Oferă mai mult decât un cărucior obișnuit de vacanță prin faptul că poți atașa un scaun auto pentru a realiza un sistem de călătorie.

Spre deosebire de un sistem obișnuit de călătorie cu un landou de dimensiuni mari, totuși, nu poți detașa pachetul pentru nou-născuți Yoyo 0+ de pe cadrul căruciorului cu un simplu mâner.

Aceasta înseamnă că, dacă intenționezii să folosești căruciorul tău Yoyo ca un loc în care să-ți adormi copilul pentru somnul de zi în casă, atunci acesta probabil că nu este căruciorul potrivit pentru tine.

De asemenea, nu este potrivit pentru a fi folosit ca pătuț ocazional pentru a dormi peste noapte. Yoyo este însă un cărucior ușor, cu un preț premium. Dar când vine vorba de modul în care manevrează și cât de mic se împachetează, poți vedea cu adevărat calitatea.

Dacă îl vei folosi doar ca un cărucior ocazional sau un al doilea cărucior de vacanță, atunci aceasta ar putea fi o investiție prea mare. Dar, ca prim cărucior pentru un nou-născut și folosit împreună cu scaunul auto ca sistem de
călătorie, oferă o valoare excelentă.

Cybex Gazelle S

cybexgazelles

Căruciorul Gazelle S, marca Cybex este un cărucior multifuncțional, de la simplu la dublu, cu un preț accesibil. Dacă așteptați gemeni sau plănuiți să aveți mai mult de un copil în decurs de 4 ani, atunci căruciorul Cybex Gazelle S este ideal pentru familia ta. Este primul sistem de călătorie al renumitului brand Cybex pentru copii care poate fi folosit atât ca cărucior mono, cât și ca dublu, cu o poziție complet întinsă posibilă în majoritatea configurațiilor.

Pentru primul tău copil, poate fi folosit ca un simplu cărucior cu mult spațiu pentru depozitare, datorită coșului său elegant de cumpărături detașabil și a coșului generos de sub scaun. Pe măsură ce familia ta crește, cu ajutorul adaptoarelor pentru scaune glisante și adaptoarelor inferioare care se utilizează ușor și care sunt încorporate în cadru, îl poți transforma într-un cărucior dublu în câteva secunde.

Scaunul pentru cărucior poate fi folosit încă de la naștere în poziție întinsă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să achiziționați un landou suplimentar dacă finanțele sunt limitate. În plus, căruciorul are 24 de configurații pentru unitatea sa de scaun, landou sau orice scaun auto Cybex pentru copii, ceea ce îl face un cărucior extrem de versatil.

Per ansamblu, este un cărucior cu un design grozav, cu opțiuni nesfârșite pentru configurarea scaunelor și își merită banii dacă intenționezi să-l convertești în modul dublu.

În concluzie, cel mai bun cărucior pentru tine și copilul tău este acel cărucior care vine în întâmpinarea nevoilor tale. În funcție de răspunsurile tale la întrebările de mai sus poți afla concret care este cel potrivit.

Pentru mai multe detalii despre cărucioare și nu numai, te așteptăm în showroom-ul Babyhub din Iași, strada Lăpușneanu nr. 24 sau vizitează pur și simplu site-ul www.babyhub.ro și pregătește-te pentru o nouă etapă din viață, cea de părinte!