Victor Rebengiuc a răspuns provocării lansate de CNCAV: Pentru mine vaccinul conţine siguranţă

Victor Rebengiuc a răspuns provocării lansate de CNCAV: Pentru mine vaccinul conţine siguranţă

Actorul Victor Rebengiuc a acceptat provocarea venită dinspre Ministerul Sănătății și a filmat un clip în care spune că vaccinul anti-Covid conţine pentru el „siguranţă şi speranţă”.

Mesajul a fost transmis public vineri, după ce marele actor român a fost provocat de Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, să se implice în campania de vaccinare.

"Pentru mine vaccinul conţine siguranţă. Siguranţă că pot ieşi în lume fără mască, că pot participa la spectacole, că pot merge la mall să-mi cumpăr ce am nevoie, înseamnă speranţa că voi putea fi împreună cu familia mea fără pericole, aşa că sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze.

Este cel mai bun lucru care să ne scoată din această nenorocire, din această nesiguranţă, din această teamă pe care o trăim în permanenţă. Vaccinaţi-vă! Este cel mai bun lucru pe care-l puteţi face!", îndeamnă Victor Rebengiuc în clipul postat pe pagina de Facebook RoVaccinare (foto).

ADVERTISING

Victor Rebengiuc a fost bolnav de Covid-19, iar în urmă cu câteva zile s-a și vaccinat.

Nu este prima oară când Victor Rebengiuc susține public o campanie de vaccinare. A făcut același lucru și în 2016, printr-un clip emoționant, intitulat ”Vaccinurile salvează vieți”:

Și Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete, Andreea Esca şi Văru Săndel au răspuns favorabil provocării lansate de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva Covid-19 Valeriu Gheorghiţă.

Citește și: Cîţu a lansat spoturile pro-vaccinare: Emoţia este cheia campaniei (Video)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇