Andreea Esca şi vărul Săndel au răspuns provocării colonelului Gheorghiță (Video)

Andreea Esca şi vărul Săndel au răspuns provocării colonelului Gheorghiță (Video)

Andreea Esca şi vărul Săndel, două dintre persoanele provocate de medicul Valeriu Gheorghiță să spună ce conține pentru ele vaccinul, au răspuns vineri prin două scurte clipuri video.

"Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine odată cu această pandemie, să merg fără mască peste tot, să dansez la petreceri, să merg la festivaluri, să mă întâlnesc cu toţi cunoscuţii şi cu toţi prietenii mei. Vreau să călătoresc, vreau să merg la teatru, vreau să merg la film cu faţa descoperită", spune Andreea Esca.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pentru ea, vaccinul "conţine speranţa că ne vom întoarce la viaţa de dinainte de pandemie".

Vaccinul conține #speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte!Mulțumim, Andreea Esca, pentru răspunsul la...

Publicată de RO Vaccinare pe Vineri, 4 iunie 2021

La rândul său, Vărul Sandel (Sandu Pop) spune că "vaccinul înseamnă libertate. Înseamnă fără frică şi înseamnă bucuria de a mă îmbrăţişa cu oamenii dragi".

Salutare si sanatateeeeee..

Publicată de Varu Sandel pe Vineri, 4 iunie 2021

În plus, artistul îl provoacă să răspundă provocării pe prietenul său Cosmin Seleși.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva Covid, medicul Valeriu Gheorghiţă, a lansat, joi, printr-un mesaj video, o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mîndruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel de a spune ce înseamnă vaccinul pentru ei.

Primii care au răspuns ieri provocării au fost actorul Mihai Bobonete şi jurnalistul Lucian Mîndruţă.

Citește și: Cîţu a lansat spoturile pro-vaccinare: Emoţia este cheia campaniei (Video)


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!