Valeriu Gheorghiță este noul manager al spitalului SRI

Valeriu Gheorghiță este noul manager al spitalului SRI

Colonelul doctor Valeriu Gheorghiţă a preluat, începând cu 1 martie, funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. dr. Agrippa Ionescu”, informează Serviciul Român de Informaţii, după ce premierul Nicolae Ciucă a semnat decizia de a-l înlocui de la șefia CNCAV cu secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de SRI, Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii „constante” a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.

ADVERTISING

De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume”, precizează într-o postare pe Facebook Valeriu Gheorghiță.

“Am fost deosebit de onorat de responsabilitatea și încrederea acordate odată cu desemnarea mea în calitatea de...

Publicată de RO Vaccinare pe Marţi, 1 martie 2022

În vârstă de 40 de ani, Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul Medicină Generală (militară), cu specializarea "Boli infecţioase".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Dr. Carol Davila" din Bucureşti, precizează SRI.

În ultimii doi ani, se menţionează în comunicat, el s-a implicat în combaterea efectelor pandemiei, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇