Şofer de ambulanţă din Bihor, mort de coronavirus. Numărul total al deceselor în judeţ a ajuns la 346

Şofer de ambulanţă din Bihor, mort de coronavirus. Numărul total al deceselor în judeţ a ajuns la 346

Un şofer de la Serviciul de Ambulanţă Bihor a murit din cauza noului coronavirus. Colegii săi anunţă că şi-a făcut datoria până în ultimul moment, ajutându-şi semenii.

Numărul total al deceselor provocate de coronavirus în judeţul Bihor a ajuns la 346.

”Încă un coleg de-al nostru a căzut la datorie, răpus de COVID-19. Ca şofer profesionist pe ambulanţă, Florin şi-a făcut meseria până în ultimul moment, ajutându-şi semenii. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei!”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bihor.   

ADVERTISING

Inca un coleg de-al nostru a cazut la datorie rapus de COVID-19. Ca sofer profesionist pe ambulanta, Florin si-a facut...

Posted by Serviciul de Ambulanta Judetean Bihor on Saturday, January 2, 2021

La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii au precizat că numărul total al deceselor provocate de coronavirus în judeţul Bihor a ajuns la 346.   

”Până în prezent, 169 cadre medicale (47 medici, 120 asistenţi, 1 kinetoterapeut) şi 46 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) şi un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu coronavirus. 122 persoane au fost externate”,  a transmis, sâmbătă, Prefectura Bihor.   

ADVERTISING

Instituţia a precizat că, printre pacienţii confirmaţi cu coronavirus, se află 5 asistenţi şi 3 ambulanţieri ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇