Secţia ATI a spitalului de campanie de la Otopeni mai are un singur loc liber. Cel mai tânăr pacient are doar 20 de ani

Secţia ATI a spitalului de campanie de la Otopeni mai are un singur loc liber. Cel mai tânăr pacient are doar 20 de ani

Secţia de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de campanie de la Otopeni este ocupată aproape în totalitate. Aici mai este un singur loc liber.

13 bolnavi de COVID-19 sunt internaţi în această unitate medicală, din care 6 sunt intubați. Conform Știrile TVR, cel mai tânăr pacient are doar 20 de ani.

Unul dintre pacienții internați în secția ATI este Ion Iova din Mioveni. El a trecut de perioada mai dificilă, dar are în continuare nevoie de oxigen.

La Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara mai sunt doar 6-7 locuri libere pentru pacienţii cu COVID-19. Terapia Intensivă este ocupată în totalitate

ADVERTISING

”Respirația... și când mă scol în picioare amețesc. Acum sunt un pic mai bine. Văd că respir, dar respir cu aerul ăsta. Care nu crede în virus... să-l ia să zacă prin spitale”, a spus bărbatul sursei citate.

Cel mai grav caz din secția ATI este al unui bărbat de 30 de ani. Deși este tânăr, medicii spun că are șanse mici de supraviețuire.

Crește numărul tinerilor infectați cu COVID-19 în România. Managerul Institutului „Marius Nasta” explică de ce și ce e de făcut

”Este un pic mai plinuț și asta este singura lui problemă la momentul acesta. Deci ce să vă spun, este într-o stare foarte gravă, pronosticul este rezervat. Din nefericire, toate măsurile pe care le-am luat sunt insuficiente... Dumnezeu e deasupra”, a spus maiorul Vladimir Zahiu, care se ocupă de acest caz.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În prezent în secția ATI a spitalului de campanie de la Otopeni sunt internați deopotrivă militari și civili.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇