Primul centru de vaccinare de tip drive thru din Timişoara va fi inaugurat azi, de ministrul Mihăilă

Primul centru de vaccinare de tip drive thru din Timişoara va fi inaugurat azi, de ministrul Mihăilă

Primul centru de vaccinare de tip drive thru din Timişoara se deschide vineri, zi în care în oraş va veni în vizită ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Centrul drive thru din Timişoara va funcţiona în perioada 7 mai – 7 august, în parcarea unui centru comercial şi vaccinarea se va face cu serul de la Pfizer şi fără programare în prealabil.

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în şedinţă desfăşurată online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-a decis schimbarea temporară a destinaţiei actuale a spaţiului parcare N1-P1, Calea Şagului nr. 100, din incinta Shopping City din municipiul Timisoara, în vederea înfiinţării unui  centrul de vaccinare de tip „drive through”, pentru perioada 07.05.2021-07.08.2021.”, transmite pe Facebook Prefectura Timiş.  

ADVERTISING

Aceeaşi sursă detaliază şi programul vizitei ministrului Sănătății, care cuprinde inaugurarea centrului de vaccinare drive thru, printre altele. Programul integral poate fi găsit aici.

Astăzi, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, rata de infectare la o mie de locuitori, în judetul Timiş, este 1,47 (şi 1,58 în oraşul Timişoara).

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇