Focar de COVID-19 la un centru pentru persoane cu handicap din Dâmbovița: 106 cazuri

Focar de COVID-19 la un centru pentru persoane cu handicap din Dâmbovița: 106 cazuri

Este focar de COVID-19 la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani – Moreni, din județul Dâmbovița, unde un număr de 106 persoane, între care 14 îngrijitori, sunt infectate.

Pentru 55 de persoane confirmarea infectării cu virusul SARS- CoV-2 a venit joi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Monitorizarea clinică a acestora este efectuată de medicii specilişti ai Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Județean Târgovişte, care s-au deplasat la CRRPH Moreni pentru stabilirea conduitei terapeutice şi a internării în spital”, anunță DSP Dâmbovița.

DSP Dâmboviţa a dispus, ca măsuri, distanţarea salariaţilor la fiecare schimbare a turelor de lucru, intensificarea curăţeniei şi dezinfecţiei. De asemenea, a fost interzis accesul vizitatorilor și a fost interzisă utilizarea de către salariați a unor spații comune.

Purtarea echipamentului de protecţie standard s-a impus pe tot timpul activităţii.

DSP Dâmboviţa face apel la populaţie să respecte regulile pentru limitarea pandemiei, pentru că nu sunt destule locuri în spitale


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!