Focar de COVID-19, la secția de nou-născuți a Spitalului din Bârlad

Focar de COVID-19, la secția de nou-născuți a Spitalului din Bârlad

11 cadre medicale de la de la secția de Neonatologie de la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad au fost diagnosticate cu COVID-19, după ce o asistentă a acuzat simptome ale noului coronavirus.

Asistenta a fost testată iar rezultatul a fost pozitiv, așadar s-a dispus testarea tuturor colegilor cu care a intrat în contact în timpul schimbului, informează Realitatea.

Având în vedere că secția de neonatologie (cea în care sunt internați nou-născuții) și cea de Obstetrică-Ginecologie (unde sunt internate mamele care tocmai au născut) sunt în strânsă legătură, s-a dispus testarea întregului personal al celor două secții.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În urma evenimentelor, conducerea spitalului a decis ca pacienții non-COVID din unitatea spitalicească din Bărlad să fie transferați la spitalele din Vaslui și Huși.

Citește și:

Firea: Nu putem spune că Bucureştiul e focar; Peste 60% dintre pacienţii internaţi sunt din alte judeţe, nu sunt bucureşteni

14 focare de COVID-19 în Prahova: Explicațiile pentru creșterea semnificativă a numărului de cazuri


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!