Echipele mobile ale MApN au pornit prin țară și au vaccinat deja în localități izolate din Maramureș și Satu Mare

Echipele mobile ale MApN au pornit prin țară și au vaccinat deja în localități izolate din Maramureș și Satu Mare

La două zile după ce s-a dat startul vaccinării mobile cu Moderna, echipele mobile de vaccinare din MApN anunță că s-au deplasat deja în localități din Maramureș și Satu Mare.

”Trei echipe mobile de vaccinare împotriva COVID-19 din Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca s-au deplasat în localități izolate și greu accesibile din Maramureș și Satu Mare pentru vaccinarea cetățenilor care și-a exprimat dorința de imunizare”, spun reprezentanții CNCAV pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Echipele mobile de vaccinare din MApN s-au deplasat în localități din Maramureș și Satu MareTrei echipe mobile de…

Publicată de RO Vaccinare pe Vineri, 23 aprilie 2021

Echipele au fost formate din medici, subofițeri sanitari și registratori, însoțite de echipaje de poliție militară și personal specializat din cadru I.S.U. din cele două județe, în cooperare cu autoritățile locale.

ADVERTISING

Care sunt primele județe vizate

„Avem şapte judeţe în care vor fi dislocate aceste centre mobile de vaccinare. În celelalte judeţe, acolo unde există spaţii adecvate vom aloca doar echipe mobile împreună cu tot ce au nevoie pentru a efectua vaccinarea în spaţiile deja amenajate.

Pot să vă spun şi care sunt aceste judeţe unde dislocăm centre mobile: Arad, Bacău, Constanţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Sibiu”, a declarat, marţi, Valeriu Gheorghiţă, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇