Cu Raed Arafat în platou, Digi24 a sunat la DSP. Cât a durat până când cineva a răspuns

Cu Raed Arafat în platou, Digi24 a sunat la DSP. Cât a durat până când cineva a răspuns

Aproape 30 de minute a durat până când un angajat DSP a răspuns la telefon, vineri seară, deși postul Digi24 a sunat insistent la toate numerele de telefon disponibile. Cum totul s-a petrecut cu Raed Arafat în platou, s-au făcut și promisiuni.

Digi24 a făcut vineri seara un experiment, în prezența secretarului de stat Raed Arafat: a sunat la DSP, așa cum sună oamenii care au nevoie, în plină pandemie de COVID-19.

Au fost cel puțin șase încercări la cele trei numere de telefon puse la dispoziție de DSP București.

ADVERTISING

Toate încercările s-au soldat fie cu ton de „ocupat”, fie s-a auzit vocea unui robot.

A trecut aproape jumătate de oră până când de la capătul celălalt să se audă o voce umană care a îndemnat: „Ziceți”.

Când, aproape de încheierea emisiunii, jurnaliștii erau pe punctul de a renunța, a răspuns cineva de la DSP București: „Da, vă rog, bună seara, medicul de gardă, doctor Ilie, DSP București, vă rog”.

Doamna doctor a explicat că în acel moment erau trei persoane de gardă. „Eu în jurul meu am trei telefoane, colegele mele au alte trei. Eu am închis acum trei apeluri simultan, că nu mai dovedeam să fac față”, a explicat medicul.

ADVERTISING

„Pot să crească numărul (personalului). E un oraș mare. Poate că într-adevăr, trebuie schimbat modul. Nu știu care e modul în care sunt legate telefoanele”, a reacționat Raed Arafat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇