Botoșani: O mamă și-a luat copilul și a plecat din spital, din cauza gândacilor care mișunau prin salon (Video)

Botoșani: O mamă și-a luat copilul și a plecat din spital, din cauza gândacilor care mișunau prin salon (Video)

O mamă a părăsit, sâmbătă seară, Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani după ce a observat un gândac pe peretele salonului în care era internată alături de copilul său.

Anunțul a fost făcut, duminică, de managerul Spitalului Județean de Urgență, medicul Monica Adăscăliţei, după ce imagini cu gândacii care mișună prin spital au apărut în spațiul public.

Într-o postare pe Facebook, femeia a publicat filmări din salon unde se văd gândaci care merg pe pereți și spune că mizeria din spital e ca dintr-un film de groază, curentul intră pe geam. Ea acuză că părinții vin la spital să își trateze copiii și pleacă de aici cu alte boli.

#Spitalul #De #Copii #Botoșani în imagini se poate vedea cum merg gândaci prin saloane mizeria rupt parcă din trun film...

Publicată de Albertina Baciu pe Sâmbătă, 3 februarie 2024



Managerul spitalului spune că situaţia apărută la Pediatrie este una regretabilă și susține că în salon se făcuse dezinsecţie în urmă cu o săptămână.

ADVERTISING

„Clădirile de la pediatrie sunt vechi şi de asta se fac demersuri pentru noul spital de pediatrie.

Mama care a scris aseară pe Facebook a fost mutată în alt salon şi ulterior a venit soţul, care a avut un comportament neadecvat faţă de medicul de gardă, solicitându-se ajutorul agenţilor de poliţie.

Mama a plecat acasă cu copilul pe semnătură", a afirmat Adăscăliţei, potrivit Agerpres.

De asemenea, managerul spitalului susține că, în cursul dimineţii de duminică, s-a efectuat o nouă dezinsecţie a corpului de clădire unde se află internați copii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇