Autoritățile române au aprobat un nou ajutor umanitar pentru R. Moldova: Măști, combinezoane anti-Covid și mănuși

Autoritățile române au aprobat un nou ajutor umanitar pentru R. Moldova: Măști, combinezoane anti-Covid și mănuși

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de vineri hotărârea privind acordarea unui nou ajutor umanitar Republicii Moldova. Ajutorul constă în măști, combinezoane și mănuși de unică folosință.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență anunță că a adoptat hotărârea privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Republica Moldova, suplimentarea stocurilor de urgență cu produse, materiale și echipamente sanitare necesare în procesul de vaccinare.

Ajutorul constă în 1.500.000 de măști chirurgicale, 100.000 de măști de protecție de tip FFP3, 100.000 de combinezoane și 100.000 de mănuși de unică folosință.

ADVERTISING

De asemenea, guvernul de la București a anunțat că va dona 200.000 de doze de vaccin R. Moldova, iar președintele Comisiei Europene i-a mulțumit vineri premierului Florin Cîțu pentru această decizie.

România trimite un ajutor umanitar de peste 2 milioane de euro în Republica Moldova. Maia Sandu ne mulţumește

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, anunța joi că România va noul ajutor umanitar are o valoare de peste 2 milioane de euro.

M-am bucurat să aflu că România va trimite, atât de repede, un nou ajutor umanitar pentru Republica Moldova. Ca urmare a...

Posted by Maia Sandu on Wednesday, February 10, 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇