5 metode eficiente pentru remodelarea siluetei

5 metode eficiente pentru remodelarea siluetei

Micile imperfecțiuni ale siluetei îți pot afecta stima de sine și te pot împiedica din a te simți confortabil în propria piele, astfel refuzând diferite activități, de exemplu mersul la plajă. Poate ai încercat sportul, însă anumite depozite de grăsime pot fi cu adevărat încăpățânate și nu dispar nici în urma dietei, nici a exercițiilor fizice.

Însă, situația nu este complet fără speranță. Poți apela la o serie de proceduri care să te ajute să îți remodelezi silueta și să scapi de toată această grăsime în exces.

Remodelarea abdomenului prin liposucție

Abdomenul este acea zonă care reține o cantitate destul de mare de grăsime care este greu de pierdut. O intervenție chirurgicală prin care poți scăpa de acest surplus de grăsime este liposucția. Pentru rezultate bune și mai puține efecte adverse, poți apela la o nouă procedură de liposucție prin VASERLipo.

ADVERTISING

În locul metodei clasice, mai invazive, acest tip de liposucție utilizează ultrasunetele. Acestea au o frecvență exactă, care acționează direct asupra celulelor adipoase, contribuind la desprinderea lor. După desprindere, are loc aspirația lor, iar abdomenul capătă forma dorită.

Abdominoplastia

Procedura presupune tot remodelarea abdomenului, însă utilizează tehnici diferite și se realizează în alte situații. În general, chirurgii esteticieni recomandă abdominoplastia persoanelor care au trecut printr-o sarcină sau au pierdut foarte mult în greutate, iar zona abdomenului a reținut piele și grăsime în exces.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Abdominoplastia presupune realizarea unor incizii și îndepărtarea depozitelor aflate în exces. Inciziile pot avea diferite dimensiuni sau se pot realiza atât vertical, cât și longitudinal.

Liftingul brațelor și al coapselor

Grăsimea și pielea în exces nu este localizată doar la nivelul abdomenului, ci și al brațelor și coapselor. În urma pierderii semnficative în greutate, surplusul de piele și grăsime se poate observa și în aceste zone. Acestea pot fi corectate prin intermediul procedurii de liposucție, prin care se va aspira țesutul adipos, și liposculptură, prin care va avea loc remodelarea și îndepărtarea pielii.

ADVERTISING

Liftingul feselor

La fel ca în cazul abdomenului, nici fesele nu pot arăta întotdeauna exact cum ne dorim doar practicând sport. În urma pierderii în greutate sau ca o consecință a trecerii timpului, pielea își poate pierde din elasticitate și astfel apare “lăsarea” feselor.

Operația de lifting fesier poate fi una destul de complexă și se poate realiza prin două metode. Una dintre ele presupune injectarea de grăsime proprie, care va trebui extrasă din alte zone ale corpului în care se află în exces. Cea de-a doua metodă este mai tradițională și presupune realizarea unor incizii și apoi remodelarea și ridicarea feselor.

Liftingul mamar

Factorii precum scăderea în greutate și sarcina își vor lăsa amprenta și asupra sânilor. Așadar, poți apela la procedura de lifting mamar sau mastopexie, care presupune ridicarea sânilor și remodelarea lor. 

Procedura constă în îndepărtarea excesului de piele din această zonă, însă poate fi combinată și cu introducerea de implanturi, corectarea asimetriilor sau reducția mamară. Astfel, pacientele pot obține exact aspectul pe care și-l doresc și pot interveni și asupra altor probleme estetice la nivelul sânilor.

Remodelarea corporală poate consta în mai multe proceduri estetice prin care să pierzi excesul de grăsime și să redai corpului tău o formă armonioasă. Discută cu un chirurg estetician despre ce intervenții poți urma și cum poți obține o siluetă de invidiat.