Virgil Guran, noul vicepreședinte PNL, despre cum îi liniștea pe primarii care cereau bani: Dădeam drumul la lăutari, la băutură (Video)

Virgil Guran, noul vicepreședinte PNL, despre cum îi liniștea pe primarii care cereau bani: Dădeam drumul la lăutari, la băutură (Video)

Virgil Guran, ales vineri vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a spus într-un discurs susținut la Consiliul Național, cum îi păcălea el pe primarii care veneau la el să îi spună că au probleme cu aprobarea proiectelor de investiții.

Liberalul a declarat că ”dădea drumul la lăutari, la băutură”, iar primarii uitau de problemele cu care veneau la el.

”Și vă spun ceva, din experiența de președinte al organizației de la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor. Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: ”Domne, cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta”, a explicat Guran în fața colegilor, potrivit Digi24.

ADVERTISING

El a spus că i-a ”liniștit” în acest mod pe primari de vreo două ori, iar apoi i-a trimis cu proiectele să obțină avize.

„A mers de vreo două ori, după aceea mă gândeam cum să le rezolv. I-am trimis cu proiectele de la CNI la Anghel Saligny, apoi pe AFM, apoi pe POR. Că până se iau avizele trece timpul. Nu se mai poate așa ceva, dragi colegi. Trebuie să facem de așa natură ca lucrurile să se miște. Am mare încredere în noul președinte, noul secretar general”, a completat el.

Cum rezolvă PNL problemele comunităților: aduc lăutari ca să uite de ele.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Consiliul Naţional al PNL a votat, vineri, noile funcţii de conducere din cadrul partidului.

Lucian Bode, pentru funcţia de secretar general, a primit 606 voturi pentru, iar 40 au fost anulate.

Dan Motreanu a fost ales prim-vicepreşedinte cu cel mai mare număr de voturi, 736 pentru şi doar 5 anulate.

Virgil Guran a devenit vicepreşedinte, cu 459 de voturi pentru.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇