Val de comentarii negative la o postare în care Iohannis spune că suntem într-o situație disperată și îndeamnă la vaccinare

Val de comentarii negative la o postare în care Iohannis spune că suntem într-o situație disperată și îndeamnă la vaccinare

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă să se vaccineze, ca să nu ajungă la spital, unde nu mai sunt locuri la ATI. Într-o postare pe Facebook de câteva rânduri, Klaus Iohannis mai spune că suntem într-o situație disperată și singura soluție să domolim pandemia este vaccinarea. Postarea a generat, in doar 20 de minute, sute de comentarii și un val de reacții negative.

”Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene”, descrie Klaus Iohannis situația.

ADVERTISING

După care îi îndeamnă pe români să meargă să se vaccineze: ”Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”.

Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt...

Publicată de Klaus Iohannis pe Sâmbătă, 23 octombrie 2021

În 23 de minute, postarea a strâns 764 de comentarii și un val de reacții negative. Iată doar câteva dintre ele:

ADVERTISING

„La congresul politic al heptatitei galbene de acum o lună, ați mers fără mască…iar în iunie ați declarat că am învins pandemia..! Acum cum să vă mai creadă cineva ce ziceți..?”

”Esti direct vinovat. Nu ati fost capabili sa faceți ceva pentru sistemul sanitar in 2 ani de pandemie. Eu zic sa nu te mai victimizeazi atat si sa faci ceva pt tara pe care o conduci”.

„El a spus ca a eșuat, mi-ar fi rusine. Nu a făcut nimic bun. Restricții împotriva noastră... atat știe. Dar medicamentele unde sunt? Bine ca putem plăti taxe, impozite și majorări... ???? Ar fi bine sa citească comentariile, sa știe cât îl iubesc românii”.

ADVERTISING

„Acum câteva luni ziceați că împreună cu Cîțu ați oprit pandemia. Că ați luat niște supermăsuri și am revenit la normal, adică ați convins oamenii să nu se mai vaccineze. Ar trebui să aveți multe mii de morți pe conștiință”.

„E bine ca v-ati trezit. Ghinion ca ati facut-o prea tarziu. Da nu-i nimic: rezolva Rares Bogdan cu Gorghiu situatia: ne blagoslovesc cu un AUR de 30% si un Pesedeu de 40 la urmatoarele alegeri. Da nimeni nu va fi de vina pe la Administratia Prezidentiala”.

„Domnule președinte, dar pe toată perioada verii unde a fost acest virus? Ați lăsat totul la voia întâmplării în vară și acum puneți presiune pe noi?!”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇