USR PLUS acuză PSD de „campanie murdară”: Pe Internet circulă clipuri fake cu persoane deghizate în simpatizanţi ai alianţei

USR PLUS acuză PSD de „campanie murdară”: Pe Internet circulă clipuri fake cu persoane deghizate în simpatizanţi ai alianţei

Alianţa USR-PLUS acuză PSD că a început o campanie “murdară” prin promovarea pe reţele sociale a unor clipuri video în care persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale poartă tricouri false ale alianţei şi distribuie pliante electorale în Voluntari.

USR-PLUS precizează că nu sunt reprezentanţii lor, iar acţiunea ar avea drept scop inducerea în eroare a alegătorilor.

USR-PLUS solicită autorităţilor să se sesizeze în acest caz.

“Alianţa USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe reţelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale şi îmbrăcate cu tricouri false USR-PLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari.

ADVERTISING

Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR PLUS, iar acţiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianţa USR PLUS solicită instituţiilor statului să se sesizeze”, a transmis alianţa vineri, printr-un comunicat de presă. 

Alianţa USR-PLUS a menţionat că acele clipuri sunt promovate pe reţelele sociale de membri şi simpatizanţi ai PSD. 

“PSD face ce ştie el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure şi să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe reţelele de socializare de membri şi simpatizanţi ai PSD, inclusiv de către candidaţi şi consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, a mai afirmat USR-PLUS.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nicuşor Dan a lipit primul afiș din campanie împreună cu Orban și Barna, la miezul nopții. Au cerut voturile ”bucureștenilor educați” iar pe contestatari i-au numit ”agitatori răsuflați”(Video)

Un videoclip în care apar presupuși militanți ai USR-PLUS care poartă peruci de femei și tricouri cu însemnele alianței a fost distribuit joi noaptea pe Facebook. Vineri este prima zi de campanie electorală.

Citeşte şi:

USR-PLUS a sesizat DNA şi Poliţia: Există o ”fabrică de semnături false” în beneficiul candidaţilor PSD din Bucureşti

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇