Trump, întrebat de fiul său de 42 de ani de „incidentul Roswell”. Ce spune preşedintele SUA despre extratereştri

Trump, întrebat de fiul său de 42 de ani de „incidentul Roswell”. Ce spune preşedintele SUA despre extratereştri

Într-un „interviu” special acordat fiului său cel mare, preşedintele american Donald Trump recunoaşte că a auzit lucruri interesante despre „incidentul Roswell” legat de presupusa prăbuşire a unui OZN lângă orăşelul din New Mexico.

Comentariile au fost făcute cu ocazia unui interviu pe care Trump Jr., baiatul de 42 de ani al pre;edintelui SUA, i l-a luat de Ziua Tatălui, în cadrul campaniei de realegere a preşedintelui. Întrebat, aşadar, dacă va dezvălui vreodată mai multe informaţii despre cazul Roswell şi le va spune oamenilor „cum stau de fapt lucrurile”, Trump a fost mai degrabă evaziv. „Nu-ţi voi spune ce ştiu (despre caz), dar este foarte interesant”, a răspuns preşedintele Statelor Unite, notează New York Times.

ADVERTISING

Întrebat apoi dacă va desecretiza într-o zi informaţiile legate de acest caz, Trump a spus că va trebui să se gândească la acest lucru.

În 1947, un fermier a descoperit resturile unui obiect neidentificat prăbuşit pe o păşune de lângă Roswell. Autorităţile americane au transmis la vremea respectivă că a fost vorba de un balon meteorologic, însă au apărut voci care au susţinut că a fost de fapt un OZN.

Mai târziu, armata americană a recunoscut ca resturile aveau legătură cu un proiect atomic top secret, însă teoria că am fi fost vizitaţi de o civilizaţie extraterestră a continuat sa ia avânt.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În trecut, Trump s-a arătat rezervat cu privire la posibilitatea ca extratereştrii să existe. „Oamenii spun că văd OZN-uri. Îi cred? Nu neapărat”, a spus şeful de la Casa Albă anul trecut.

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇