Brazilia: Soţia lui Bolsonaro şi un ministru, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Brazilia: Soţia lui Bolsonaro şi un ministru, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Soţia preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro şi unul dintre miniştrii săi au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, potrivit unui comunicat oficial difuzat joi.

Răspândirea noului coronavirus nu indică semne de încetinire în această ţară cu cel mai mare focar din lume după Statele Unite, relatează Reuters.

La doar câteva zile după ce Jair Bolsonaro a declarat că a fost testat negativ după săptămâni de carantină, soţia acestuia Michelle a fost testată pozitiv, a indicat biroul prezidenţial.

''Prima doamnă Michelle Bolsonaro a fost pozitivă pentru COVID-19 joi. Ea este în stare bună şi va urma toate protocoalele stabilite'', a indicat sursa citată, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus.

ADVERTISING

Cu puţin timp înainte, ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei din Brazilia, Marcos Pontes, a declarat că a fost testat din nou pozitiv, devenind al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro diagnosticat cu COVID-19.

Aceste cazuri sunt un semn palpabil al dimensiunii focarului din Brazilia, care a înregistrat miercuri noi recorduri pentru cazuri de COVID-19 şi decese cauzate de această boală.

Citește și:

Președintele brazilian Jair Bolsonaro e acuzat de neglijență criminală și crimă împotriva umanității

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Președintele Braziliei anunță că a scăpat de coronavirus, după mai bine de 3 săptămâni, cu un medicament controversat

Președintele Braziliei, testat pozitiv pentru COVID-19, a ținut un discurs cu masca sub bărbie în fața unei mulțimi (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇